logo

In 2004 werd ÆroDynamic opgericht door Stephanie Brandt (blokfluit), Maria Martinez Ayerza (blokfluit) en Harma Everts (zang). ÆroDynamic betekent letterlijk “bewegende lucht”, en representeert de manier waarop zowel de blokfluit als de stem geluid produceert. Toen het trio werd opgericht bestonden er nog maar twee muziekstukken voor deze uitzonderlijke combinatie van instrumenten. Tegenwoordig is dat al ruim een dozijn, waarvan de meeste speciaal voor ÆroDYnamic geschreven zijn door jonge, getalenteerde componisten.

ÆroDynamic

Middeleeuwen ontmoeten Modern

Sinds januari 2006 combineert ÆroDynamic haar hedendaagse programma met muziek uit de Middeleeuwen. Het ensemble onderzoekt met name de “avant-garde van het verleden”.

DSCF6728

 

Concoursen

In 2005 deed ÆroDynamic mee aan een aantal concoursen, en het trio bereikte de finale van de International Chamber Music Competition Almere. Ook won het ensemble de tweede prijs in de categorie trio tijdens de IXth International Competition of Contemporary Chamber Music in Krakau, Polen.

_DSC0034

Podia

ÆroDynamic speelde reeds op veel gerenommeerde podia in Nederland, zoals het Concertgebouw, het Muziekgebouw aan ‘t IJ, de IJsbreker en de Bachzaal. In oktober 2010 en augustus 2011 nam ÆroDynamic haar eerste CD op: “The Garden with Countless Windows”.

Voor meer informatie en boekingen kunt u een bezoek brengen aan ÆroDynamics website.

Language

Navigation

About

Harma Everts is a Dutch singer, who specializes in both old (medieval, renaissance and baroque) and contemporary classical music. For bookings and demo's of Harma Everts and/or AeroDynamic, please send a message via the contact form.

Search