logo

Beschikbare lessen

Je kunt bij mij terecht voor de volgende lessen (of een combinatie ervan):

Zangles klassiek

In mijn zanglessen werk ik met een combinatie van oefeningen uit de Lichtenberg-methode en andere methodes om je stem en adem vrijer te maken. Je leert mooie nieuwe liederen en aria’s uit diverse tijdsperiodes, en we besteden daarbij veel aandacht aan stijl, timing, en interpretatie.

Solfègeles

Door middel van solmiseren (de toonladder do-re-mi-fa-sol-la-ti-do) leer je de afstanden tussen noten en word je steeds zelfstandiger in het lezen van bladmuziek. We werken daarnaast aan je gevoel voor ritme.

Instuderen van koorpartijen

Zing je bij een koor waar er van je verwacht wordt dat je thuis oefent, maar vind je dat moeilijk? Ik kan je helpen. Wil je je verbeterde techniek meteen gebruiken in je koor? Neem dan je koormuziek mee, zodat we kunnen werken aan het daarin toepassen van wat je vocaal geleerd hebt.

Muziektheorie en muziekgeschiedenis

Leer over akkoorden, toonladders, sleutels, en meer. Doe nieuwe kennis op over verschillende stijlperiodes, componisten, en de achtergronden daarvan.

Tarieven

De lessen vinden in principe plaats bij mij thuis in het Valkenboskwartier in Den Haag. Voor een kleine meerprijs kan ik ook les komen geven aan huis (binnen 5 kilometer, en mits er een piano aanwezig is). Mijn huis is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers, maar zangles aan huis is dan nog steeds mogelijk (zonder meerprijs).

Volwassenen Kinderen (<18)
30 minuten €20 €16,50
45 minuten €28 €23
60 minuten €35 €29

Lessen kun je kopen per strippenkaart voor vier lessen. Je bent van harte welkom om eerst een losse proefles te komen nemen. Als je nieuwsgierig bent geworden, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier. We kunnen dan de mogelijkheden bespreken.

Language

Navigation

About

Harma Everts is a Dutch singer, who specializes in both old (medieval, renaissance and baroque) and contemporary classical music. For bookings and demo's of Harma Everts and/or AeroDynamic, please send a message via the contact form.

Search