logo

De sopraan Harma Everts behaalde haar Master of Music in solozang aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, met de specialisatie Hedendaagse Klassieke Muziek. Ook de musica antiqua (middeleeuwen, renaissance en barok) heeft een speciale plaats in haar hart. Ze maakt deel uit van het trio ÆroDynamic, dat bestaat uit twee blokfluitisten (Stephanie Brandt en María Martínez Ayerza) en een zangeres. Dit ensemble voert zowel hedendaagse als middeleeuwse muziek uit. Harma gebruikt in haar concerten regelmatig theatrale elementen zoals film, beweging, en dans.

Harma heeft meer dan 12 jaar zangles gegeven aan de Academy of Vocal Arts en heeft haar eigen zanglespraktijk sinds 1999. Ze was dirigent van het Boerhaave Vrouwenkoor en van kamerkoor De Buren. In 2014 was ze mede-oprichter van Sense, waarin ze samenwerkt met luitiste Elly van Munster.

Language

Navigation

About

Harma Everts is a Dutch singer, who specializes in both old (medieval, renaissance and baroque) and contemporary classical music. For bookings and demo's of Harma Everts and/or AeroDynamic, please send a message via the contact form.

Search